A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

0227 kecsege A 2020-as év februárjában a kedvező időjárási viszonyoknak köszönhetően a Csongrád megyei Tisza szakasz halászati hasznosítója, a Horgász Egyesületek Csongrád megyei szövetsége folytatta a haltelepítéseket, amelyeknek egyik fő célja a természetes vizek sokszínű halállományának megőrzése.
Ennek apropóján néztünk utána, mi is történt az előző évben.

20200224 hir 03

2000-ben kezdődött az a történet, amely az idei évben már egy szép kerek évfordulót ünnepelhet.
A kezdetekkor még EA Record 2000 névre hallgató etetőanyag családdal indította el Erdei Attila világbajnok versenyhorgász a sajátmárkás termékek gyártását. Már a kezdetekkor is kijelentettük, ám mostanra ez már bizonyossággá vált, mindannyiunk megelégedésére...

horgaszrendvaltozas

A vízkezelők örök problémája az elvihető halak mennyiségének és méreteinek szabályozása. A magyar horgász évtizedekig azt szokta meg, hogy a kifogott hal az ő tulajdona, azzal kénye, kedve szerint rendelkezhet. Ez a szemléletmód azonban idejétmúlttá vált, el kell fogadnunk, hogy nekünk, horgászoknak is legalább annyira védenünk, tisztelnünk kell a halat és csak abban a mennyiségben vigyük haza, amely valóban csak saját szükségleteinket fedezi.

ea trinity

Erdei Attila világbajnok versenyhorgásszal a szezonon kívüli időszakban a szeged környéki horgászvizeken könnyen összefuthatunk. Horgászat iránti szeretete, alázata példa értékű, hatalmas horgászati tudása és talán tanári előéletéből adódó hihetetlen türelme miatt, ha találkozunk vele a legbugyutább kérdésünkre is érdemi választ fogunk kapni.

1. oldal / 2

Szeretnéd tudni, ha új hírünk van?

© 2020 fishinfo.hu I horgászportál, horgászhírek, tippek, trükkök, receptek, horgászfelszerelés, versenybeszámolók

Facebook

Feliratkozás hírlevélre