A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Újabb EA feederek készültek

ea trinity

Erdei Attila világbajnok versenyhorgásszal a szezonon kívüli időszakban a szeged környéki horgászvizeken könnyen összefuthatunk. Horgászat iránti szeretete, alázata példa értékű, hatalmas horgászati tudása és talán tanári előéletéből adódó hihetetlen türelme miatt, ha találkozunk vele a legbugyutább kérdésünkre is érdemi választ fogunk kapni.

 

E horgászati tudás saját márkás termékekben is egyre nagyobb mértékben kezd testet ölteni, többünk örömére. A régóta meglévő etetőanyagok mellé először aprócikkek kerültek a palettára, majd a 2017-es évben került piacra az első feederbot, amely a pontyhorgászoknak készült. A most megjelenő EA Trinity fantázianevű Tubertini botok a finomszerelékes horgászoknak eszköztárának lehet pótolhatatlan tagja.

Négy méretben kerül a boltokba ez a feeder sor, ami Attila elmondása szerint egy korábbi botsorozat újragondolt, továbbfejlesztett változata. A 2,7-3 m-es bothossz az igazán finom, hosszúelőkés horgászathoz való, megkockáztatom, hogy a 0,10-es alatti horogelőkék használatát is lehetővé teszi. A 3,3 m-es változat tűnik nekem a legáltalánosabban használható botnak, és ami igazán felkeltette a figyelmemet, az a bot súlya, ami mindössze 163 gramm. Ez már egy pergető botnál is megállná a helyét, így ha kellő gerincesség társul hozzá, amit azért a 2+1-es tagosztás megelőlegez, akkor egy párját ritkító botról beszélhetünk, pláne ebben az árkategóriában. A 3,6 m-es változat már átjárást biztosít a keszegezés és a finom method pontyozás között. A botokhoz 3 spicc jár és azok finomsága (0,75; 1; 1,5 oz), is azt sugallja, hogy ezeket a botokat bizony a vérbeli keszeghorgászoknak szánják.

Mindenesetre személy szerint nekem komoly garancia a botok minőségére nézve az EA felirat és annak is örülök, hogy úgy tűnik, Attila is egyre inkább tud időt szánni arra, hogy az évtizedek alatt felhalmozott tudásának köszönhetően a magyar vizekre, vagy akár úgy is mondhatnám, hogy a szegedi vizekre kifejlesztett horgászfelszerelések kerüljenek a boltokba.
Utóirat: Nem állunk szerződéses viszonyban se a gyártóval, se a fejlesztővel és egyetlen forgalmazóval sem, a hír születésének egyetlen oka az információtovábbítás.

Szeretnéd tudni, ha új hírünk van?

© 2020 fishinfo.hu I horgászportál, horgászhírek, tippek, trükkök, receptek, horgászfelszerelés, versenybeszámolók

Facebook

Feliratkozás hírlevélre

Untitled 1