A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Lapszemle—December 17.

hal

Az elmúlt hét horgászberkekben is már inkább a karácsonyról szól, mint a horgászatról, így mindössze 2 anyagot tudok most figyelmetekbe ajánlani.

Az első cikk Frankó Zoltán írása, amely egy kevésbé ismert Szeged környéki horgászvízen történteket eleveníti fel. A Gyálai holtágrendszer 6 részre tagolódik, van ugyan egy hetedik része is, de a legfelső szakasz gyakorlatilag olyan mértékben szennyezett, eliszapolódott, hogy horgászatra alkalmatlan. Egyes hírek szerint 2019-ben a rekultivációja elkezdődik, aminek eredményeképpen remélhetőleg rendeződik e szakasz mostoha helyzete. Node vissza a cikkre, a szerző a Sárgáson horgászott és a method feeder technikával próbálkozott, nem is sikertelenül.
Az írást az xfish horgászportálon olvashatjátok, bár forrásként az energofish-re hivatkoznak.

A folyóvízi horgászat nehéz dió, jó látni egy olyan videós anyagot, ahol ezt elismert horgászok be is vallják. A Top Mix videó csatornájára felkerült anyag a tőlük megszokott részletességgel, már-már szájbarágósan mutatja be, hogyan is kell meghorgászni egy igazi, erős sodrású folyóvizet, jelen esetben a Dráva Horvátországi szakaszát. Etetőanyag recept, szerelési útmutató és egyéb praktikák, pont jó néznivaló, hideg téli estékre. A videót itt találjátok.

Szeretnéd tudni, ha új hírünk van?

© 2020 fishinfo.hu I horgászportál, horgászhírek, tippek, trükkök, receptek, horgászfelszerelés, versenybeszámolók

Facebook

Feliratkozás hírlevélre

Untitled 1