A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Lapszemle január 7.

kethal

Három anyagot találtam most nektek, ebből az első nem friss ugyan, de nagyon is aktuális.

A Körös vidéke blog-on megjelent anyagban a téli időjárás veszélyei, vagyis konkrétabban a köd és hideg kombináció együtthatója kerül megfogalmazásra egy tanulságos történet keretein belül. Jómagam a Tisza-tó egyik holtágán jártam majdnem pórul, pedig ott napközben esett nyakunkba a zúzmarás köd, így együtt tudok érezni a szerzővel és mindenkinek ajánlom elolvasásra, hogy ne keveredjen hasonló szituációba. Tovább a cikkre
A második anyag szinte egy személyes vallomás és sokan magunkra ismerhetünk benne, hiszen ki ne versenyezne folyamatosan horgásztársával, akár pergetésről, akár csak egy tavaszi keszegezésről van szó. A cikket az alábbi oldalon olvashatjátok.
Harmadikként újra egy Walter Tamás videót ajánlok, ami egy régi, új témát a rakósbotos horgászatot mutatja be. A csavar a dologban az, hogy mindezt Budapest közepén teszi, és komoly márnákkal veszi fel a harcot. Mostanában szinte minden folyóvízi pecázás a feederhorgászatról szól, ezért is üdítő változatosság, hogy újra előkerül az úszós peca a filmben és az avatott szemek, fülek újra több hasznos információt is elleshetnek.

 

Videó

Szeretnéd tudni, ha új hírünk van?

© 2020 fishinfo.hu I horgászportál, horgászhírek, tippek, trükkök, receptek, horgászfelszerelés, versenybeszámolók

Facebook

Feliratkozás hírlevélre

Untitled 1