A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Lapszemle március 18.

0318

Szokásosan 3 anyagot ajánlunk nektek, method feeder, tiszai keszegezés videóval és halradar bemutató kapott most helyet a sorban.

Egy elgondolkodtató írás született Sipos Gábortól, amely a lassan unalomig magasztalt és ismert, vagyis ismertnek vélt method feederezés pár apró trükkjébe vezet be minket. Úgy is mondhatnánk, hogy a módszer magasiskolájának titkaiba leshetünk be, ezúttal az etetőanyagok különböző tulajdonságait használja ki annak érdekében, hogy a kevésbé halas időszakban se maradjunk kapás nélkül. A cikket ITT olvashatjátok.

Nehéz pálya a folyóvíz, leginkább télutón, kora tavasszal, így néhány keszegnek is örül az ember, egy rövid videóban néhány tiszai keszeg fogásának lehetünk részesei, Csala Viktor jóvoltából. A videó.

Végül egy szakmai írás, amelyet azoknak érdemes tüzetesebben átolvasni, akik komolyabb halradar beszerzésén gondolkodnak.
Szarvas Zoltán vitathatatlanul otthon van a témában, így nem meglepő, hogy amikor az Ő kezébe kerül egy legújabb fejlesztésű készülék, akkor meglepő lehetőségekre derül fény.

Lowrance HDS Live, újabb nagy lépés előre


Szeretnéd tudni, ha új hírünk van?

© 2020 fishinfo.hu I horgászportál, horgászhírek, tippek, trükkök, receptek, horgászfelszerelés, versenybeszámolók

Facebook

Feliratkozás hírlevélre

Untitled 1